mynewspapers.net

Hur man fixar osunda relationer

Hur man fixar osunda relationer


En hälsosam relation består av saker som förtroende, ärlighet och god kommunikation mellan alla inblandade. Motsatsen kan förväntas av en ohälsosam relation och allt från ilska till våld kan uppstå. Innan en ohälsosam relation kan vara fast, måste vissa saker göras. Inte bortse från de problem som orsakar det osunda förhållandet, eftersom därigenom bara gör saker värre. Många människor har tillgång till information om hur man fixar osunda relationer.

Instruktioner

• Lära sig tecken på både hälsosamma och ohälsosamma förhållanden. En hälsosam relation borde producera mer glädje än stress. Tecken på en hälsosam relation inkluderar intresserar sig varandra, deltar med vänner och nära och kära, och känslan säkert runt varandra. Att visa dig när du är i en ohälsosam relation finns tecken. Konstant argument, ingen tid tillbringade tillsammans och inte ha respekt för varandra är alla tecken på en ohälsosam relation.

• Besluta om du eller någon annan är att skylla för att orsaka problem som lägger till ytterligare stress på förhållandet. Tänk på ett scenario där en av du var upprörd på den andra för att inte spendera tid tillsammans. Märke hur problemet kan antingen vara en partner inte spendera kvalitetstid, eller en osäker partner som känner sig försummade. Om din osäkerhet är det verkliga problemet, inte orättvist att skylla din partner eftersom det inte är hennes fel.

• Avstå från att bli upprörd om du är orsaken till en ohälsosam relation. Ansvar så att du kan hitta lösningar. Om du inte är orsaken, lära dig att handskas klokt med den andra personen. Att förlåta den person som kränkt dig. För att tänka klart, måste du släppa taget om negativa känslor mot din partner, som dessa känslor kan moln ditt omdöme. Ge tid att passera, som hjälper läka dina känslomässiga sår.

• Ta upp några känslor som du har eftersom underlåta att göra detta är ohälsosamt att din relation. Fråga dig själv om du har varit känslomässigt eller fysiskt misshandlade. Något förhållande med missbruk är oacceptabelt och måste utsättas. Adress känslor av att inte vara högsta prioritet på din partners lista. Berätta för din partner du inte gillar att ha någon eller något annat placeras framför dig i förhållandet.