mynewspapers.net

Hur man fixar missfärgade vita skor

Hur man fixar missfärgade vita skor


Vita skor ge din outfit ett fräscha, ljusa utseende. Tyvärr, vita skor har en tendens att bli smutsig och grådaskig, snabbt. Vardagliga användning av dina vita skor--att det sneakers eller höga klackar--lämnar dem missfärgat och slitna. I stället för gungade missfärgade vita skor, finns det några saker du kan försöka åtgärda dessa trötta, vita skor.

Instruktioner

• Häll två till tre droppar mild diskmedel i en behållare. Tillsätt en msk av blekmedel och blanda med en sked. Doppa en gammal tandborste i blandningen, och skrubba vita skor kraftigt. Fukta en trasa i svalt vatten och blot skorna rena. Placera skorna i soligt läge, och låt dem torka i flera timmar.

• Dämpa en magisk rengöring eraser med kallt vatten och skrubba märken och missfärgning av vita skorna. Fortsätta skura i flera sekunder, innan skorna torka.

• Fyll en liten behållare med varmt vatten. Fyll en andra små behållare med bakpulver. Doppa en gammal tandborste i det varma vattnet, tills borsten är mättade. Doppa mättade tandborsten i bakpulver och börja skrubba missfärgning av de vita skorna. Torka bakpulver återstoden av skorna, med en ren trasa fuktad i svalt vatten. Låt skorna lufttorka.

• Rub vit skokräm på läder eller konstläder vita skor. Var noga med att bestryka hela skon. Att polskt torka, innan bär dem.