mynewspapers.net

Hur man fixar mässings hårfärg

Hur man fixar mässings hårfärg


När hår med röda och gyllene undertoner kemiskt ljusare, kan det sätta en föga smickrande mässings skugga om du eller stylist inte lyfta hår tonen nog eller om din naturliga hårfärg är en djup nyans och du försöker lätta det väsentligen i en enda process. Många människor är mer framgångsrika i att undvika mässings toner om de lyfter deras hårfärg i etapper, med en framhävande process i stället för en övergripande färg lyft. När du slutar med mässings hår, finns det några metoder att minska orange utseende.

Instruktioner

• Ring din stylist om du hade ditt hår professionellt gjort och be om en gratis fix. De flesta salonger kommer att gälla en neutraliserande toner om du är missnöjd med färg.

• Köpa en blå-tone shampoo och balsam att motverka den hårda gula och rost toner i håret. Detta är det säkraste sättet att tona ner mässings färg, och om ditt hår inte är i fin form, det kan vara det enda sättet att rätta till det utan att ytterligare skada hårstrået. Hitta dessa schampo och balsam i avsnittet färg-vård av schampo gången; de kan påstå att de tar bort gula toner från vit, silver eller platina hår. Du kan också köpa dem online.

• Tillämpa en aska toner till ditt hår. En toner är en insättning-bara hår färg som inte lyfter din färg. Välj en nyans som är samma färg eller något ljusare än håret. Paketet kommer att ange toner och ska innehålla ordet "aska" i färgen. Till exempel, om ditt hår är nu en ljus brun med mässings toner, applicera en ljus aska bruna toner.

• Lyfta din hårfärg eller höjdpunkter ytterligare nästa gång du lätta ditt hår. Vänta minst en månad att hålla från overprocessing håret, då markerar du den eller bleka det igen. Denna gång kontrollera hårstråna och lämna blekmedel på lite längre om strand har en rost ton. Mässings färg är ett resultat av att inte låta håret att lyfta förbi Rost färg till en ljusare nyans av blondin.