mynewspapers.net

Hur man fixar läckor i ett hus takOavsett hur väl ditt tak görs, är en läcka ofta oundvikliga. Takläggning material slits bort med tiden. Plattor bryta sig loss och faller sönder på grund av ogynnsamma väderförhållanden. Blinkande runt skorstenar och hängrännor kommer från taket, så att vatten att hälla under tak bältros. Några läckor är mindre problem medan andra beror på strukturella skador. Om taket läckan är omfattande, ringa ut en professionell reparation person till sätta fast den.

Instruktioner

• Leta reda där taket läcker. Inspektera taket för brutna bältros, slet sömmar i plast tak eller blinkande som drar från skorstenar eller rännor. Ange din vind för att se om det finns områden i den krypgrund som fyller med vatten för att lokalisera läckan från undersidan. Inspektera gummitätningen på luftning kommer ut på taket.

• Lyft upp intakt bältros från runt den trasiga singel med en bända bar. Ta bort den trasiga singel från området. Uppmärksamma hur brickorna är skiktade så du byta ut dem på samma sätt.

• Dra naglar från området av den trasiga singel att rensa den för en ny singel.

• Skjut in i en ny singel eller bältros, arbetar från botten av det skadade området till toppen. Spika den nya singel ner till taket.

• Tätning av området med takläggning tar skott ur en täta pistol band nya bältros till gamla.