mynewspapers.net

Hur man fixar läckande tankar på en motorcykel

Hur man fixar läckande tankar på en motorcykel


En läckande bensintank kan vara en allvarlig fara medan ridning. Generellt är den bästa lösningen att köpa en ny bensintank och ersätta den läckande. Om du vill försöka reparera den hemma först, måste du först att rengöra och ta bort rost från tanken innan de tillämpar ett tätningsmedel.

Instruktioner

• Ta bort bensintanken genom att följa instruktionerna i handboken till motorcykel. Vanligtvis behöver du en skiftnyckel för gas tank bultarna och ett par tång att försiktigt lossa bränsleledningen.

• Stäng bränsleledningen genom att vrida petcock att "prime" eller "off" läge. Om din motorcykel har en avstängningsventil för bränsle linje, rinna bränsle en hink när du har lossat linjen.

• Följa anvisningar på rengöring och sealer kit att grundligt rengöra din bensintank. Detta steg innebär vanligtvis hälla rost remover i bensintanken och skaka den kraftigt för att lossa rost.

• Töm tanken och låt det torka ordentligt. Om ditt kit kommer med aceton, använda den för att avlägsna överflödig fukt. Tanken måste fullt rengöras och torkas innan du tillämpar tätningsmedel.

• Applicera tätningsmedel på insidan av din bensintank, kontroll för att se att alla sprickor, hål och trasiga sömmar är belagda.