mynewspapers.net

Hur man fixar knäckt stiftelsen av Cement väggar

Hur man fixar knäckt stiftelsen av Cement väggar


Knäckt cement är en vanlig syn i uppfarter och trottoarer, så vi kan tendera att ignorera en spricka i cement väggar en stiftelse eller källaren. Villaägare bör dock aldrig ignorera dessa sprickor, som ofta orsakas av fukt förändringar i betongen. Sprickor kan leda till mer strukturella skador, allvarliga läckor och andra problem. Istället för att ignorera dem, täta sprickorna i din betongfundament väggar för att förhindra framtida problem för ditt hem.

Instruktioner

• Lägg en damm ark under din arbetsplats att samla spillrorna och underlättar rengöring. Bära skyddsglasögon när du arbetar med betong, att skydda dina ögon från damm och skräp.

• Skrubba sprickan med en stålborste för att ta bort all lös smuts och damm, utsätta spricka. Använd en kall mejsel och hammare att underskrida sprickan genom att gräva 1 tum under sprickan så att toppen av sprickan är lägre än av området du grävde fram. Detta kommer att säkerställa att bonding material du kommer att förbli i sprickan.

• Stålborste eller blåsa området med tryckluft att helt ta bort allt skräp kvar av mejsel arbete. Väggen måste vara helt fri från smuts och damm.

• Päls inre och yttre ytor på sprickan med konkreta lim, som täcker ytan av väggen 1 tum i alla riktningar från sprickan. Limmet kommer att bidra till nya betongen håller sig väl till den gamla ytan.

• Blanda betong patch material enligt produktinstruktioner. Olika patchar kräver olika tillsatser.

• Fyll sprickan med konkreta lapp, med hjälp av en murslev eller float för att tvinga den konkreta djupet i sprickan. Överfyllnad spruckna området, sedan skrapa din verktyg tillbaka över ytan av väggen för att ta bort överflödigt patch.

• Locket plåstret med klar plast som täcker minst tre dagar, tills betongen har haft tid att helt torr. Plasten hindrar patch från absorbera fukt från luften. När sprickan är torr, kan du måla den eller något annat modifiera den om nödvändigt till matchar resten av din vägg.