mynewspapers.net

Hur man fixar ingen täckning på en mobiltelefon från Sony Ericsson

Hur man fixar ingen täckning på en mobiltelefon från Sony Ericsson


Sony Ericsson mobiltelefoner finns på kontrakt med många av Storbritanniens nätverk inklusive Vodafone, T-Mobile och Orange. Populära modeller inkluderar Xperia spänna, Sony Ericsson txt och Mix Walkman. Problem med täckning kan uppstå och detta kommer att vara på ett problem med nätverksprovidern, användarfel eller något fel med telefonen.

Instruktioner

• Kontrollera att telefonen inte har angetts till flight mode som detta kommer att blockera nättäckning. Inaktivera flygplansläge att åtgärda problemet.

• Leta efter nätverkssignalen på telefonen. Om telefonen inte tar emot en signal eller den mottagna signalen är för svag för att fungera, kontakta din nätleverantör och se om det finns problem ditt område.

• Testa ditt SIM-kort om din nätverksprovider berättar att telefonen borde få täckning. Ta ut kortet och rensa först och främst innan du sätter och kontroll för en signal. Om ditt kort är repad eller skadad, kontakta din nätleverantör för att få den ersatt.

• Om SIM-kortet inte verkar vara skadad men fungerar inte prova det i en annan telefon. Om det sedan fungerar, är det sannolikt att din telefon som är felaktig. Kontakta närmaste Sony Ericsson service centrum. Numret för UK centrum är 08705 237 237.