mynewspapers.net

Hur man fixar förföljare tillbakadragande förhållandet

Hur man fixar förföljare tillbakadragande förhållandet


En förföljare tillbakadragande relation kännetecknas av en dynamik där en partner ber om uppmärksamhet, kommunikation och delaktighet från den andra partnern. När detta inträffar den andra partnern vanligtvis tolkar behov lika överväldigande och negativ, och han kommer att känna behovet av att dra tillbaka eller avstånd. Käranden har ett större behov av intimitet än den person som återtar hon vanligen kommer att fortsätta att be för kommunikation och kvalitetstid tills spänningar och konflikter börjar uppstå i förhållandet.

Instruktioner

• Kommunicera om er relation, och jämföra det med andra du ser i din familj eller bland vänner. Tala om hur mycket intimitet behöver du båda idealiskt i ett förhållande. Du bör överväga dina behov på bestämda tider. Till exempel kanske du längtar efter mer intimitet på semester än när du är upptagen med arbete, eller kanske du kan hantera mycket intimitet när du är stressad eller sjuk. Identifiera dina behov och när de inträffar kan hjälpa dig och din partner se hur du är liknande och du kan börja skapa närhet under stunder som är bra för er båda.

• Förstå din personliga roll i förhållandet. Om du är käranden måste du lära dig att ge din partner utrymme och verkar inte alltför behövande eller att ge. Om du tenderar att dra tillbaka du förmodligen behöva göra ett försök att vara mer närvarande och erbjuda mer uppmärksamhet och känslomässig närhet vid stunder som är kritiska för din partner. Om du vill att ditt förhållande att fungera måste du spendera tid att förbättra din kommunikation och sätt i samband med din partner. När en partner ändras kan det ofta snabba förändringar i den andra partnern.

• Om du fortfarande har svårigheter och ni båda överens om du vill stanna kvar i förhållandet professionell rådgivning kan vara till stor hjälp. En rådgivare har en oberoende synvinkel på din relation och du kan dela personlig oro och information med honom eller henne eftersom en kurator är bundna av sekretess. Rådgivare kan ge värdefull feedback, coping verktyg, och om du deltar i regelbundna möten rådgivaren kommer att kunna följa dina framsteg och informera dig om detta.