mynewspapers.net

Hur man fixar ett problem med iPhone 3G och långsam uppladdning

Hur man fixar ett problem med iPhone 3G och långsam uppladdning


IPhone 3G ger dig tillgång till Internet i din handflata, men om Uppladdningshastigheten krypande, det kan verka som mer av en belastning än en fördel. 3G ladda upp problem kan vara relaterade till versionen av operativsystemet iOS du har. Även idealisk för iPhone 4-ägare har iOS 4.0 en negativ inverkan på 3G Internet-prestanda. Uppgradera din iPhone till en nyare version av iOS kan fixa problemet. Om inte, kan utföra lite av underhåll hjälpa till att öka din hastighet.

Instruktioner

Uppdatera iOS

• Anslut din iPhone till datorn med iPhone synkkabel. Ge din dator en minut att öppna iTunes. Om det inte är som att öppna automatiskt, öppnar du programmet som du normalt gör.

• Vänta medan iTunes säkerhetskopierar och synkar din iPhone. Klicka på "Check for updates" och vänta medan iTunes kontrollerar. Du behöver en Internetanslutning för iTunes att söka efter och hämta uppdateringar. Om du får ett fönster som talar om en uppdatering är tillgänglig, klickar du på "Avbryt".

• Tryck på "Återställ" och du ser en möjlighet att "Återställa och uppdatera" Återställa din iPhone våtservetter all personlig information från den och återställer den till fabriksinställningarna, så vara säker du säkerhetskopierat dina data när iTunes öppnas, vilket sker automatiskt om du har inaktiverat det.

• Tryck på "Återställa och uppdatera" och vänta medan din iPhone 3G är återställa och uppdateras. Efter din iPhone startar, ger iTunes dig en "Ställ in din iPhone" skärm. Markera rutan "Återställa från backup av..." och tryck på "Fortsätt". Efter restaurering har du den uppdaterade iOS och alla dina appar, kontakter och personliga data tillbaka på iPhone.

• Försök att ladda upp något till Internet och avgöra om problemet är löst. Om inte, kan du behöva utföra lite av underhåll till fart upp din iPhone 3G.

Inaktivera Spotlight

• Aktivera din iPhone. När den är laddad, tryck på "Inställningar" "General", "Hem-knappen" och "Spotlight sökning."

• Knacka på kryssrutan bredvid ett objekt till göra oduglig den. Inaktivera allt du inte använder Spotlight för. Om du är osäker på om du använder Spotlight för en särskild post, är chanserna du inte så stänga av den. Du kan alltid komma tillbaka och aktivera den på nytt senare.

• Avsluta INSTÄLLNINGna när Spotlight-sökningar är inaktiverade. Håll ned knappen hem och på Sleep-knappen i fem sekunder. Fortsätt att hålla knapparna när du ser "Slide att stänga av" indikatorn och iPhone kommer att stänga.

• Släpp knapparna när iPhone startar upp igen. Ge telefonen ca 10 sekunder. Det tar längre tid att starta upp eftersom det är clearing i telefonens internminne. Hård återställs permanent öka inte prestanda, men om telefonens cache-minne är full, kan det orsaka nedgång, så återställa rusar den fram till cachen fyller upp igen.