mynewspapers.net

Hur man fixar ett käkben som kommer inte att debiteraEtt käkben är ett Bluetooth-headset. Den drivs av ett uppladdningsbart, inre mynt-cellsbatteri. När headsetet batteriet med låg, LED indikatorlampan blinkar röd och en ljudsignal avger från headsetet. När detta inträffar omedelbart ladda headsetet för att förhindra det från att gå döda. Om käkbenet inte kommer ladda, kan laddningssladden eller batteriet vara död. Felsökning kan hjälpa dig att avgöra vilken som är problemet.

Instruktioner

• Tryck på "Ans/avsluta" knappen i tre sekunder för att stänga av enheten.

• Anslut käkbenet till USB-sladden. Baksidan av headset pluggarna passar helt in i det stora uttaget på USB-sladden.

• Anslut den andra änden av kabeln till en USB-uttag på en dator. Aktivera datorn för att börja leverans makt och ladda enheten. Alternativt, käkbenet säljs med en elektrisk strömadapter. Koppla in USB-sladden i uttaget på nätadaptern. Anslut adaptern till ett fungerande eluttag. LED-lampan kommer att bli röd, laddas som anger enheten. Om LED-lampan inte tänds, försök ett annat uttag eller USB-port. Om LED-lampan fortfarande inte tänds, laddningssladden som troligen är skadad eller defekt och behöver bytas.

• Ta bort käkbenet från laddningssladden när den röda laddningsindikatorlampan LED blir vit, är som indikerar batteriet fulladdat. Tryck på knappen "Ans/End" i tre sekunder för att aktivera enheten. Fortsätt till steg 4 om enheten inte startar. Om enheten slås på, laddat batteriet har.

• Stick metall slutet av öronbygeln i hålet "Reset". "Reset" hålet är centrum hålet på baksidan av enheten. Håll knappen i 10 sekunder, innan du tar bort öronbygeln. Enheten har nu återställts till fabriksinställningarna. Försök att ladda batteriet. Om batteriet fortfarande inte ladda eller driva enheten, är det sannolikt död. Det finns tyvärr inget sätt att ersätta det interna batteriet när det har dött. Hela headsetet måste ersättas.