mynewspapers.net

Hur man fixar en XBox 360 sladd på en domänkontrollant



Behöva köpa en ny Xbox 360-handkontrollen är som att springa på ett löpband---pengar och tid för att gå ingenstans. Spendera dina pengar på ett nytt spel istället för att ersätta din controller, och fixa din controller själv. Handkontrollen inte kommer att vara söt, men det kommer att fungera precis hur det ska, så att du kan spara pengar vilket innebär att du kan se den sanna skönheten i din egen reparerade controller.

Instruktioner

• Skära bort alla tuggas, böjd eller krusas områden av tråd så att endast slät oskadade kablar kvar. Kontrollera att kablarna är av samma längd på varje ände. Om det behövs ta bort bra tråd för att göra längder matcha.

• Skala bort ett par inches av isoleringen med tråd med wire strippor. Ta bort de flesta av strålskyddet som ser ut som silver folie, men se till att lämna halv tum eftersom det kommer att behövas senare.

• Placera fyllningen metall eller löda i slutet av varje tråd. Separata färgade kablarna så de inte röra varandra.

• Löda ledningarna av samma färg tillsammans med lödkolv kit. Linda in varje separat tråd i eltejp medan att se till att det finns ingen exponerade tråd eller löda och också se till att täcka silver strålskyddet. Wrap alla sladdar tillsammans i ett enda paket medan fortfarande strålskyddet avtäckt.

• Linda bunten tillsammans i aluminiumfolie så att folien gör solid kontakt med silver strålskyddet. Enligt Llamma.com, "den avskärmning hjälpen skära ner på störning."

• Linda hela reparerade området i en solid stela paket med eltejp. Du detta område vara stela och inte flexibla att hålla allt tillsammans eftersom vickar kan orsaka trådarna att separera.