mynewspapers.net

Hur man fixar en tröja som är stickad för små

Hur man fixar en tröja som är stickad för små


Det händer att de bästa och mest försiktig med stickare: en tröja kommer ut för litet. Med några tricks och tips, kan du justera storleken utan en mycket märkbar fix. Ta noggranna mätningar förväg och Lägg bara vad krävs för att undvika att behöva omforma tröjan. Vara säker på att du har gott om på garn så att din reparation kommer att smälta in i vad du redan har byggt.

Instruktioner

• Lägga en kantning till en sömlös kofta som har visat sig vara för liten. Beroende på hur mycket material behöver du lägga till, kasta på en tum till en och en halv tum. I slutet av detta ror, plocka upp en maska på kanten av ditt arbete. Arbeta över raden. Plocka upp en maska i slutet av varje ny rad och arbeta dig uppåt. Gör samma sak på andra sidan, arbetar i knapphål när du går längs.

• För en falsade tröja, ta isär sömmarna på vardera sidan. Mäta det mottagaren och se hur mycket du behöver lägga till för att säkerställa en lämplig passform. Börjar på botten, sticka en panel av bredden du behöver och sy in i tröjan. Om du är en avancerad knitter, kan du sticka panelen i tröjan genom att plocka upp maskor på vardera änden medan du arbetar längs. Restitch tröja när det är färdigt.

• Om du har en sömlös tröja eller raglan, åter blockera tröjan. En gång du fästa den på din blockering yta (en ren matta fungerar bra), köra över den med en ångbåt eller ångstrykjärn, sträcker ut det försiktigt som du gå. Om du bara behöver en tum eller två av ge, är detta en bra metod att prova.