mynewspapers.net

Hur man fixar en split med trä kitt

Hur man fixar en split med trä kitt


Sprickor i trä ytor kan vara ful, men byta split trä är ofta ett svårt och dyrt projekt som kräver särskilda verktyg och kunskap för att göra ett säkert sätt. Trä kitt erbjuder ett billigt och snabbt sätt att reparera utseendemässigt av split trä och förhindra ytterligare skador. Många olika trä kitt produkter säljs för att passa olika typer av trä och villkor. Fastställande en split med trä kitt kräver en liten mängd reparation erfarenhet och några grundläggande verktyg.

Instruktioner

• Ta bort alla flisor, olja eller sot från området i split. Undvik att använda någon städare som kommer att lämna rester eller kan skada nakna trä.

• Förbereda trä kitt enligt anvisningarna på behållaren. Några kitt kan tillämpas direkt ur behållaren medan andra får blandas med andra produkter för att bota ordentligt.

• Använd spackel för att tillämpa putty, börjar vid den breda änden av split och arbeta inåt. Fyll spliten med kitt till något över nivån på den omgivande trä för slipning.

• Vänta 30 minuter för spacklet torka, eller som uppdrag av behållaren. Använd grova sandpapper för att slipa ner spacklet att matcha den omgivande trä. Använda finare gryn till slut för att önskad mjukhet.

• Använd pensel för att applicera ett lager av trä bets. Låt fläcken torka och använda ytterligare lager för att matcha den naturliga trä om det behövs.