mynewspapers.net

Hur man fixar en slapp storm dörren

Hur man fixar en slapp storm dörren


År av väder och användning till slut orsaka en storm dörren SAG. En slapp storm dörren är svår att öppna och inte spärren ofta ordentligt. Om fastställande av en slapp stormen kräver sätter tillbaka gångjärnen eller justera gångjärnssidan av dörrkarmen. Som hem tiderna flyttar dörrkarmen in och ut på grund av expansion och kontraktion från utomhustemperaturen. Detta orsakar gångjärn skruvar att lossna och orsakar även dörrkarmen att flytta. När du installerar nya skruvar till gångjärn, är det en bra idé att använda större diameter skruvar. Detta kommer att säkerställa att skruvarna få en bra "bita" i ramen och hålla gångjärnet.

Instruktioner

• Öppna storm dörren och inspektera gångjärnen. Ibland gångjärn skruvarna lossnat eller ramlar av antingen ramen eller dörren. När detta händer, böjer gångjärnet från dörrkarmen, orsakar dörren SAG.

• Byt ut saknas eller lösa gångjärn skruvar med ny plåt skruvar. Ta bort en bra skruv från ett gångjärn med en Phillips-skruvmejsel. Detta kommer att ge dig en uppfattning om vilken storlek skruvar du behöver. Köpa plåt skruvar något större i diameter än den ursprungliga att se till att den nya skruven kommer att säkra gångjärnet. Installera skruvarna i gångjärnet som behövs med en Phillips-skruvmejsel. Dra åt skruvarna för gångjärn så att alla gångjärn sitta spola på kanten av dörren och dörrkarmen.

• Ta bort skruvarna att säkra gångjärnssidan av storm dörrkarmen på insidan dörrkarmen, om gångjärn skruvarna är på plats. Gå ut och stänga storm dörren. Ta bort skruvarna att säkra gångjärnssidan av storm dörrkarmen på utsidan av huset med en Phillips-skruvmejsel. Det kan vara nödvändigt att ta bort två slutet skruvar säkra övre DROPP kapsylen för att möjliggöra rörlighet för storm dörrkarmen.

• Infoga shims under spärren sida hörnet av storm dörren, mellan botten av dörren och dörren fönsterbräda. Placera en liten skrot av trä på insidan kanten av storm dörrkarmen i övre hörn. Knacka lätt på träet med en hammare för att knacka på toppen av storm dörrkarmen mot dörrkarmen.

• Borra nya hål att sätta tillbaka storm dörrkarmen på utsidan av hemmet. Installera låsskruvarna för att säkra dörrkarmen. Öppna storm dörren och installera 3-tums-långa träskruv i ram och insidan dörren dörrkarmen. Dra åt de övre DROPP GJP skruvarna, om nödvändigt, och fyll i alla tomma säkra hål på utsidan av dörrkarmen med silikon täta och en fogtätning pistol.