mynewspapers.net

Hur man fixar en repad Plasma-TVEntusiaster av Plasma platta TV-skärmar peka på de rika svarta som tekniken ger bilder som presenteras. En repa på glas framför plasmaskärm är en distraktion som inte behöver vara uthärdat. Du kan fixa en repa som på Plasma skärmen så att det är knappt synliga eller elimineras helt, förutsatt att du är villig att arbeta långsamt och flitigt utan att tillämpa för mycket tryck på skärmen. Förfarandet för fastställande scratch kan vara lika snabbt eller långsamt som du vill, och kräver bara några rengöring torkdukar och några hushåll och bil leverera ingredienser.

Instruktioner

• Blåsa någon damm och smuts bort plasmaskärm med tryckluft. Lägga 236 ml (8 fl oz) destillerat vatten och 236 ml (8 fl oz) av isopropylalkohol i en skål. Använda kaffe omröraren att blanda två ihop och kasta kaffe omröraren.

• Doppa mikrofiberduk i glas skålen och vrid ur den. Torka försiktigt av mikrofiberduk över längden på Plasma skärmen, start i det övre vänstra hörnet och går till det övre högra hörnet. Upprepa avtorkning med microfiber trasa tills hela Plasma skärmen har utplånats. Låt den plasmaskärm torka.

• Blåsa av Plasma skärmen igen med tryckluft.

• Sätt på vita handsken. Doppa ett finger i vaselin. Försiktigt torka vaselin på scratch på Plasma skärmen och sedan torka av vaselin från skärmen med en annan mikrofiberduk.

• Doppa ett rent finger bomull handsken i bilen gnugga förening. Försiktigt torka bilen gnugga sammansatta på scratch på Plasma-TV. Polska området av scratch med en putsduk.

• Göra ett litet hål i de 20 x 30 cm (8 x 10 tum) papper med penna. Håll pappret så att hålet är inför repade området av Plasma TV från ca 15 cm (6 tum). Spraya klarlack spray på hålet på papperet. Ta bort papperet och låt den plasmaskärm torka.