mynewspapers.net

Hur man fixar en punktering med butanButan är brandfarlig gas att fungerar som används som drivmedel i aerosol däck gasgeneratorer som Fix-en-Flat som tillåter dig att fixa din punktering i fall du inte har en extra händig. Däck-blåsa produkter är endast tillfälliga fixar, dock tills du kan få ditt fordon till en auto shop. Tire gasgeneratorer kanske dessutom inte kunna reparera däcksidan skador, rim läckor eller stora punktering eller sprickor i dina hjul. De är mest effektiva när tätning små punkteringar i dina däck.

Instruktioner

• Dra axeln på vägen om du kör så fort du misstänker att du har en platt. Komma ut och inspektera dina däck för några bevis har varit punkterade däcket. Ta bort ett däck air munstycke cap.

• Säkra luft uppblåsning produkten till din däck air munstycke och reinflate däcket enligt instruktionerna som medföljer produkten. Butan hjälper driva inflatorn i dina däck.

• Fyll på dina däck så mycket som du kan med en handpump och sedan köra till närmaste bensinstation. Där, använda tryckluft mätaren att korrekt reinflate däcket till luft trycknivåer föreskrivs för dina däck. Använda digital air manometer så du lagt tillräckligt med luft i dina däck. Sedan, köra din bil till en närliggande auto butik att ha dina däck repareras eller bytas ut.