mynewspapers.net

Hur man fixar en pull start på en gräsklippare

Hur man fixar en pull start på en gräsklippare


Pull-start repet på en gräsklippare blir lite mindre stabil med varje bogserbåt. Över tiden är det nästan oundvikligt att dra åtgärden resulterar inte i hosta för att starta motorn, men på ett kick som lämnar du innehar ett brutet rep. Ersätta en gräsklippare pull start inte mycket komplicerat, men det kan bli frustrerande försöker starter fjäder på en äldre modell.

Instruktioner

• Koppla ur tändstiftet framför försökande till gör någon form av reparation eller utbyte av starter dra sladden. Leta upp bultarna eller skruva på bostäder på gräsklipparen. Beroende på modell av gräsklippare du har, kan du behöva ta bort fläkten bostäder.

• Höja remskivan sitter under dess behållande flik och dra den ur huset. När du drar denna remskiva från gräsklipparen, rulla upp en fjäder. Ta bort våren från bostäder och dra gamla gräsklippare starter pull repet från blocket. Du kan behöva klippa gamla repet eftersom det kommer att bindas på med en knut.

• Gänga nya gräsklipparen starter repet genom hålen ligger i fläkt bostäder och remskiva. Om våren kom från remskiva bostäder medan du fästa repet, sätta i slutet av våren som är spårat in i springan i navet. Spolen våren runt navet i samma riktning det kommer ur kortplatsen.

• Vrid remskivan i motsatt riktning när våren har varit ryggade. Linda så mycket rep som du kan in i remskiva spåret. Anslut i slutet av våren med skåran till fläkten bostäder.

• Ta upp slack genom att dra mot starter handtaget. Plats remskivan i huset under fliken behållande släpp långsamt remskivan för att våren att bosätta sig på plats.

• Återanslut bostäder och bult eller skruv tillbaka på plats.