mynewspapers.net

Hur man fixar en nagellack borste

Hur man fixar en nagellack borste


När borsten inuti din favorit spik färg fäster på mitten, kommer ut ur den gemensamma jordbrukspolitiken eller förlorar dess borst, behöver du inte slänga hela flaskan. Snabbt och enkelt kan du fixa trasiga nagellack borstar. Uppgiften kan vara lite stökigt, med tanke på priset och sällsynthet av några spik lack, är det värt ansträngningen. Spara en borste kan spara dollar, och tjänar du komplimanger på din härliga manikyr.

Instruktioner

• Ta bort den gemensamma jordbrukspolitiken och borste från nagellack flaska. Koppla in munnen av flaskan med vadderade cling film. Bilda en tät förslutning.

• Blöt en eller flera bomullstussar med icke-aceton nagellacksborttagare. Ren penseln borst, stammen och insidan av den gemensamma jordbrukspolitiken genom att badda dem med bomull bollar. Låt alla delar att torka ordentligt.

• Limma borsten inuti sin mössa med tunga, vattentätt lim, om borsten har lossnat. Låt limmet torka i 24 timmar innan du byter locket på flaskan.

• Placera en knappnålshuvud-storlek droppe lim på den vikta delen av borst, om borsten har kommit ut. Infoga limmade slutet i borstens hålaxel. Låt limmet torka i 24 timmar. Trimma alla ojämna borst med vass sax.

• Fixat en pensel som har brutit på mitten genom att skära av en 1/4-tums bit från slutet av en rund tandpetare. Lägg en klick lim på den trubbiga änden av tandpetare och infoga den del sätt i ena änden av ihåliga borste stammen. Låt det torka i 30 minuter. Sätta en droppe lim på den vassa änden av tandpetare och infoga det i borsten andra hälften. Justera reparation så att stammen är rak och låt den torka i 24 timmar.