mynewspapers.net

Hur man fixar en Mini Maglite

Hur man fixar en Mini Maglite


Mini Maglite är en liten aluminium-kropp ficklampa tillverkas av företaget Mag Instrument. Del av den övergripande linjen av Maglite ficklampor, Mini Mag använder två AA batterierna som kraftkälla. Balken styrs av roterande gängade huvudet till vänster och höger, och chefen för ficklampan kan också tas bort helt och den kan användas som ett ljus. Mini Mag ficklampor, kan även om för att vara hållbara, kräva grundläggande reparation från tid till annan.

Instruktioner

• Håll aluminiumtuben av ficklampa kroppen och vända svans GJP till vänster för att lossa och ta bort den. Vänd ficklampa röret att tömma ut gamla AA batterier.

• Titta i kroppen av ficklampan och hitta den batteri kontakten vid basen av röret. Stick in eraser en penna i röret och gnugga kontakten för att ta bort all korrosion.

• Häll en liten mängd av denaturerad sprit på en trasa och torka trådar på slutet av Mini Mag röret ta bort metall eller annat skräp som kan störa tätning ljuset. Torka på gängorna på insidan av den gemensamma jordbrukspolitiken svans med alkohol också.

• Skruva loss huvudet av ficklampan från röret. Inspektera O-ringen för skador och rengöra den med vatten och trasa. Ta bort O ringen och använda den fuktig trasan för att torka bort eventuella oljor eller skräp.

• Applicera en tunn film av silicon fett till O-ringen och placera den tillbaka på ficklampan. Gäller även en tunn hinna av fett i trådar för smörjning.

• Byt ut glödlampan av Mini Maglite genom fast gripande glödlampan och dra rakt ut och bort från lampan församlingen ligger på framåt slutet av ljuset.

• Håll svansen GJP, dra ut våren och ta bort den extra glödlampan. Infoga nya lampan i lampa församlingen med justera kontakterna och trycka glödlampan rakt in i församlingen. Skruva fast huvudet församlingen tillbaka på framsidan av ficklampan.

• Placera nya AA-batterier i ficklampan med positiva ändarna mot framsidan av ljuset. Skruva på huvudet och svans locket ordentligt.