mynewspapers.net

Hur man fixar en läcka i en keramisk avloppsledningen

Hur man fixar en läcka i en keramisk avloppsledningen


Många äldre hus i äldre stadsdelar har begravt keramiska avlopp rörsystem som leder från huset till stadens viktigaste kloakledningen. Med tiden kan de keramiska rör spricka och läcka, översvämningar gården med orenat avloppsvatten om sprickan inte är tas upp ordentligt. Tidigare hade gården att grävas att få tillgång till rören och ersätta dem med ett kostsamt företag för säker. Lyckligtvis finns en prisvärd modern metod för att lindra problemet.

Instruktioner

• Använd en rörtång för att bända öppna åtkomstluckan ventil som ger direkt tillgång till den nedgrävda rörledningar. Du kan behöva tillämpa någon kraft att få luckan för att flytta, speciellt om locket inte har flyttats på länge, ett faktum som är typisk för äldre hus. Rensa ut röret med en mycket trycksatt vatten jet, en maskin som kan hyras på många hem förbättring eller VVS leverans butiker.

• Spräng röret några gånger med vattenstrålen. Detta kommer att ta bort stående sediment och att hitta spricka webbplatsen lättare. Följande rengöring, släpp en VVS kamera---finns även för hyra på samma butiker som vattenstrålen---ner i röret till söka för sprickan. När ligger, överskatta storleken på spricka; till exempel om sprickan verkar vara 8 inches lång, runda upp till 10 inches.

• Mått och skär längden på slangen enligt din beräknade storlek. Skjut in röret ner i ventilen och placera den över sprickan. Dra i sladden på enheten för att blåsa upp röret, som kommer att sluta när det berör innerväggen av röret och skapa en barriär tätning över den knäckt del av röret. Att röret sedimentera i ungefär tre timmar innan sätter kameran för att kontrollera rörets täcker sprickan. Om inte, tömma slangen och upprepa processen.