mynewspapers.net

Hur man fixar en krossade nagel

Hur man fixar en krossade nagel


Enligt Dr Craig A. Maxwell, kan sköra naglar ange andra hälsofrågor. Dessa inkluderar hypotyreos, tål gluten och både järn och vitamin brist. När du krossa din nagel-- eller ens paus det mindre dramatiskt--du måste agera snabbt för att se till att nageln inte haffa och orsaka ytterligare lidande.

Instruktioner

• Trimma spiken med nagelsax. Diagram gruppen rekommenderar kort-bladiga sax. Trimma utöver den trasiga delen, om du kan. Se till att inte skär i köttet av fingret. Försök att forma nageln så det ser så normal som möjligt med en svagt sluttande kurva.

• Fil nageln att ta bort något ojämnheten. Börja med grövre ansiktet av filen och sedan använda mindre nötande sida. Följ råd som Thea Callen, grundare av naglar Inc., och filen i en riktning. Skydda nageln från ytterligare försvagning genom att inte lämna in för djupt på sidorna.

• Tillämpa spik härdning lösning till spiken. Detta kommer att förhindra en upprepning av problemet. Återanvänder lösningen var några dagar, enligt tillverkarens instruktioner.