mynewspapers.net

Hur man fixar en främmande relation

Hur man fixar en främmande relation


Främlingskap är en fråga som kan hända någon relation, oavsett hur nära. Främlingskap avser en spricka som utvecklas mellan två personer, om det är makar som blivit förskjuten av varje andra, föräldrar från sina barn, eller gammal vän som inte har pratat med varandra på ett tag. Detta är inte en fråga som fixar sig och över tiden, främlingskap kan göra reconnecting ännu hårdare. Om du arbetar med en främmande relation, ju förr laga du sprickor, desto bättre.

Instruktioner

• Undersöka orsakerna till sprickan. Även om det kan ha varit en stor kamp som ledde till den slutliga främlingskap, fanns det sannolikt frågor som ledde fram till dem. Tänka på vad är kärnan i främlingskap.

• Besluta vad du är villig att kompromissa om. Om du försöker att reparera ett främlingskap, tar det offer och arbete. Avgöra vad du är villig att ge och medger, och vad du inte är villig att medge.

• Skriv ett brev eller ett e-postmeddelande. Talar över telefon eller ansikte mot ansikte, kan vara mycket laddat, speciellt om det senaste mötet slutade dåligt. Ett brev eller ett e-postmeddelande kan du säga vad du vill säga utan avbrott.

• Erkänna fel. Om du handlat hastigt eller talade dåligt, erkänner att i ditt brev och be om ursäkt för det. Ber inte om ursäkt för saker som inte är ditt fel eller saker som du inte ångrar.

• Ange spelreglerna. Innan de inleder med främmande party igen, ange några parametrar för beteende. Du kan begära att vissa ämnen är inte att diskutera eller att vissa beteenden eller platser undviks. Detta hjälper dig att bli bekant med främmande partiet igen.

• Berätta varför du vill ha dem i ditt liv. Personen i fråga är viktigt för dig, och under perioden främlingskap, det är lätt att glömma det faktumet.