mynewspapers.net

Hur man fixar en enda handtag Delta köksblandareEn av de vanligare kök kranarna är Delta märke single-hanteras kran. Dessa kranar arbeta på en enkel princip. En liten kula styr flödet av vatten, och den sitter på en serie av brickor, eller tätningar. Dessa sigill bryts ned med tiden och behöver ersättas. Detta är orsaken till nästan alla läckor med denna typ av kran. Lyckligtvis, den sätta fast är ganska enkel med rätt verktyg och lite know-how.

Instruktioner

• Lokalisera avstängningsventilen för diskhon. Du kan vanligtvis hitta det direkt under diskbänken. Om inte, kan du behöva använda de viktigaste avstängningsventil för golv eller hus. Stäng ventilen och slå sedan diskbänk blandare till avloppet linjen innan du börjar reparera.

• Ta bort anläggningen skruven. Leta upp plastlocket i centrum av handtaget och Bänd upp med kanten på en platt skruvmejsel. Nedanför hittar du anläggning skruven. Ta bort denna skruv och dra i handtaget upp och stänga av kranen montering.

• Ta bort motorhuven muttern. Motorhuven muttern är muttern omger kran ventil. Använd en skiftnyckel och vrida till vänster för att ta bort.

• Tillgång till gummitätningar. På toppen av sälarna är en vit plast cam som kan dras av. Du bör sedan se första bricka/gummitätningen. Bänd ut, med hjälp av den om det behövs. Ta sedan ut bollen och de återstående sigill under bollen. Lägre sälarna har fjädrar fäst, som kommer att komma ut också. Kassera tätningar och fjädrar.

• Infoga byte tätningar. I Delta reparation pack hittar en ersättare våren och tätningar. Skjut en fjäder på varje sigill och Montera kranen. Infoga förseglar, metall kula och bästa tätning. Täck med vit plast cam.

• Återanslut motorhuven muttern, dra åt med skiftnyckel. Sedan ersätta handtaget, säkra den med anläggningen skruv och plastlock. Se till att handtaget är i läge "Off".

• Aktivera vattnet tillbaka på vid avstängningsventilen och tur kran för att testa.