mynewspapers.net

Hur man fixar en DS Lite

Hur man fixar en DS Lite


Nintendo DS Lite är den första översynen av DS handhållna spelsystemet släpptes av Nintendo. DS Lite var första släpptes 2006 och har ljusare skärmar, en mindre storlek och längre batteritid än den ursprungliga DS. Systemet har en handfull vanliga maskinvaruproblem som kan åtgärdas snabbt och enkelt hemma med ordentliga instruktioner och rätt verktyg.

Instruktioner

Hur man fixar en DS Lite

• Skicka trasiga DS Lite direkt till Nintendo för eventuella reparationer om systemet är fortfarande under garanti. Öppnandet av systemet eller ändra hårdvaran på något sätt kommer att ogiltigförklara omfattas av garantin och kan skapa nya problem medan exaccerbating gamla.

• Använd en tandborste med raka borst för att rengöra systemets nedre skärmen. Lätt håll ned pekskärmen och flytta tandborsten runt kanterna, så att borsten att rensa bort skräp.

• Kalibrera pekskärmen genom att starta systemet till något spel införas. Detta kommer att ta upp systemmenyn. Klicka på den lilla DS Lite-ikonen längst ner på skärmen och ikonen gula hårkorset. Tryck på de röda lådorna för att slutföra kalibreringen.

• Använda en våt bomullstuss öppningen under knapparna L och R om de inte svarar. Flytta pinnen noga i öppningar och sedan torka dem.

• Skicka DS Lite direkt till Nintendo om gångjärnen är knäckt. Det är ett vanligt problem och Nintendo reparationer gångjärn för system som saknar garanti snabbt och utan extra kostnad.