mynewspapers.net

Hur man fixar en draglina på en Sears Blower Vac

Hur man fixar en draglina på en Sears Blower Vac


Fläkt dammsugare används i bostads- och kommersiella miljöer för att rensa löv och annat skräp från gårdar eller byggnaden beklär. Dammsuga fläkten fungerar på motsatt sätt av en regelbunden lövblåsare. Fläkt vakuum suger löv och skräp i en påse. Men fungerar motorerna på samma sätt. Dessa motorer använder en dra sladd för att starta operativa processen. Om din dra sladden har brutit eller inte fungerar korrekt, kan du ersätta det med lite krångel.

Instruktioner

• Ta bort de skruvarna som håller startmotorn täcka till enhet bostäder. Dessa finns på undersidan av fläkten. Ta bort locket från fläkten.

• Dra på våren klippet tas bort från motorn. Ta bort brickan och pawl från undersidan fjäderklämman. Brickan är en metallisk ring och pawl är den håller klippet på plats.

• Använda fingrarna att bända upp den gemensamma jordbrukspolitiken från toppen av den fläkt "T" handtag. Ta bort gamla sladden från "T" handtag och sedan dra bort remskivan. Gänga din nya sladden genom "T" handtag och sedan lägga locket på plats igen.

• Trä i andra änden av din nya starter sladd genom hålet på toppen av blocket. Knyt en dubbel knut i slutet av sladden så det sitter på plats. Tryck pawl tills det är tillbaka på plats och skjut brickan på plats igen. Använda ett par vass tång till Skjut klippet tillbaka på plats på inlägget.

• Sätta startmotorn täcka tillbaka på enhetens hölje och sedan ersätta bultarna håller den ihop. Dra starter sladden för att starta motorn.