mynewspapers.net

Hur man fixar en dörr som inte spärr

Hur man fixar en dörr som inte spärr


För din dörr för att vara ett effektivt avskräckningsmedel för rånare, måste det spärren ordentligt in i dörrkarmen. Om dörren inte kommer spärren ordentligt, kan dörren swing öppen oväntat eller misslyckas med att låsa ordentligt. Låsning problem är vanliga på dörrar som sväller på grund av fluktuerande temperaturer. Detta är vanligt både i och utanför huset. En spärr som inte stänger ordentligt kan också ha flyttats på grund av försvagning trä eller lösa skruvar.

Instruktioner

• Kontrollera skruvarna på dörren gångjärn. Om de är lösa och dörren hänger ojämnt, spärren kommer inte dörren ordentligt.

• Stötta dörren genom att skjuta en tidning under den. Flytta dörren i gångjärnen tills det är korrekt justerade. Dra åt ner skruvarna med en skruvmejsel.

• Kontrollera skruvarna på strike plattan på dörrkarmen om dörren fortfarande inte spärren. Dra åt skruvarna på strike plattan sedan försöker stänga dörren.

• Inspektera insidan av strike plate hålet för hinder, som smuts och skräp, som gör att spärren att infoga ordentligt.

• Placera en pärla av vaselin på spärren. Vrid handtaget för att dra tillbaka spärren. Stäng dörren och släppa handtaget. Vrid handtaget igen för att dra tillbaka spärren och inspektera märket av gelé. Flytta strike plattan att rymma för överlappningen av spärren. Prova att stänga dörren igen. Justera vid behov.