mynewspapers.net

Hur man fixar en dokumentförstörare FellowesÖkningen av identitetsstöld har gjort ett papper shredder en virtuell nödvändighet för arbetsplatsen eller hemmakontor. En dokumentförstörare kan förhindra personlig eller konfidentiell information kommer i fel händer, och kan säkert avyttra några dokument som enligt lag måste vara strimlad. Om du har problem med din Fellowes shredder, prova fastställande det själv.

Instruktioner

• Töm papperskorgen- och växla shredder i "Backen" för att klara eventuella pappersstopp. Långsamt växelvis växlarna "Auto" och "Reserv" att arbeta gratis papper som fastnat. Om sylt håller, koppla från shredder och dra försiktigt ut in papperet med pincett. Aktivera shredder "Auto" om du vill ta bort alla återstående spår av papper. Om skär cylindern på din shredder sylt ofta, kan det behöva oljning.

• Töm korgen och se till att shredder huvudet är i rätt position och att shredder är ansluten till en källa till makt. Om fliken av shredder huvud inte är i rätt position, kommer det inte strimla. Flytta växeln till "Auto" och Lägg pappret i mataren. Om shredder stannar fragmentering men ingen pappersstopp, låt den vila i 20-30 minuter.

• Olja shredder att stoppa några gnisslande eller högt ljud. Använda shredder olja eller ett vegetabiliskt olja, som majs eller raps, i en icke-aerosol behållare. Använd en förlängning munstycke för att få oljan in i shredder huvud. Tryck och håll knappen "Reverse", sedan satte spetsen på oljan i pappersposten. Göra två eller tre sveper över shredder. Sätt omkopplaren på "Auto" och låt shredder kör i tre sekunder. Sätt shredder tillbaka "Bakåt" i tre sekunder. Upprepa processen "Auto" och "Reverse" minst tre gånger.

• Avmarkera någon blockering genom att placera strömbrytaren i "Auto" och trycka på knappen "Manuell framåt" i ungefär fem sekunder, om shredder fungerar bara i omvänd ordning. Sensorn i centrum för fragmentering konsolen skall kopplas till aktivera framåt fragmenteringsprocessen.