mynewspapers.net

Hur man fixar en Disc Read Error på XBox 360En Xbox 360 skiva läsa fel kommer att flaggas på skärm med meddelandet "denna skiva är oläsbar." Du kan också se Xbox 360 logotypen kvar på den ursprungliga skärmen när du försöker ladda ett spel. Själva skivan kan vara problemet eller konsolen själv kunde vara fel. Lyckligtvis finns det flera åtgärder som kan vidtas för att försöka åtgärda felet utan att behöva skicka konsolen till Microsoft för en auktoriserad reparation.

Instruktioner

• Undersök baksidan av ditt spel förpackning att fastställa områden koden (NTSC, NTSC-J, PAL) spelet har stöd för. Du kan bara spela spel som tillverkas i samma geografiska region att du köpt din konsol. Också, vissa ursprungliga Xbox-spel kommer inte spela i en Xbox 360.

• Förstå ytterkanterna på skivan och inspektera botten för repor, smuts eller fläckar. Applicera en liten mängd vatten till en ren, mjuk trasa och torka försiktigt av skivan från centrum och utåt kanterna för att ta bort all synlig smuts eller damm. Försök att spela upp skivan efter rengöring och även testa en annan skiva för att se om problemet är isolerade till specifika skivan du rengjort.

• Tryck på "X", "X" "Vänster stötfångare," "Höger stötfångare," "X," "X" knappar sekventiellt på spelenheten att rensa cachen. En system underhåll prompt visas att kontrollera clearing lyckades. Spela upp problematiska skivan igen för att avgöra om problemet är löst.

• Stäng av konsolen och ta bort alla minneskort och USB-minnen. Tryck på fliken release på 360 hårddisken och ta försiktigt bort enheten från konsolen. Försök att ladda spelet utan någon av dessa perifera enheter som är anslutna. Om skivan belastningar, Stäng av systemet och återanslut kringutrustning till konsolen. Försök att läsa in skivan efter enheterna har varit anbringas på nytt.