mynewspapers.net

Hur man fixar en dålig spray tan

Hur man fixar en dålig spray tan


Spraya solbränna är ett smart val när du vill mörkare färgen på din hud, men vill inte fara exponering för solen. Den populära tekniken kan tillämpas själv eller av en professionell på ett spa. Ibland kan går processen snett på grund av ett utgånget spray, ojämn tillämpning eller--det vanligaste misstaget--dålig färg val. Fastställande eller ta bort spray tan är ett svårare förfarande än tillämpa det, men det kan göras.

Instruktioner

• Jämna ut din hudton genom att tillämpa en lotion-baserade self tanner till områden som är ljusare i färgen. Det finns flera märken tillgängliga så att du kan välja vilken som är bäst för din hudtyp. När du tillämpar själv tanner, blanda det jämnt med en bodylotion. Bodylotion kommer att minska effekten av self tanner att jämna ut din hudton. Var försiktig när du tillämpar detta på ditt ansikte och hals området. Om garvare inte matchar kan det resultera i ett orange sken.

• Lätta din spray tan genom att använda citronsaft till en tvättlapp och skura de mörkare områdena. Citronsaft kommer att lätta spray tan inom 5 till 10 minuter. Var uppmärksam när du skura så du inte skapar en ljusare plats än resten av kroppen. Om detta händer, tillämpas lika mycket själv tanner och lotion till området för att blanda med resten av din hud. Denna metod fungerar bra på ansikte och hals området.

• Tona din spray tan genom att använda babyolja över din kropp. Låt det sitta för upp till 30 minuter sedan spola det med en varm dusch. När du duschar, använda en kropp exfoliator för att tvätta bort oljan. Det finns olika typer av kroppen exfoliators på marknaden, med varierande priser, men generellt är de samma. Falska tan eliminera exfoliators finns också; Om du hittar en, bör det fungera bäst.

• Bad tan bort är en annan vanlig metod för blekning en fake tan. Köra ett varmt bad och strö en kopp bakpulver i badet. Låt det sitta i fem minuter och få i och blöt upp till 30 minuter. Se till att mätta hela kroppen så tan bleknar jämnt

• Skapa en pasta av bakpulver och babyolja och löddra det på din kropp. Lägga till olja i 1 kopp bakpulver tills det gör en tandkräm-liknande pasta. Sprida pastan på kroppen och lämna den på upp till 15 minuter. Torka av med en varm tvättlapp. Om området inte visar några tecken på att slumra, upprepa, lämnar pastan på för en ytterligare 15 minuter. Använd inte denna metod på ansikte och hals.