mynewspapers.net

Hur man fixar en buckla i en dörr på en Honda Civic

Hur man fixar en buckla i en dörr på en Honda Civic


Dörr bucklor och dings hända så enkelt och ändå de är dyra och tidskrävande att reparera professionellt. Om din Honda Civic har en mild till måttlig buckla i dörren, innan du tar med den till din lokala auto kroppen verkstad för en offert, prova fastställande buckla själv. Denna buckla reparation process tar under fem minuter, skadar inte bilens lack och kräver inte några dyra verktyg eller utrustning.

Instruktioner

• Använd en ren, fuktig trasa att grundligt rengöra buckla på dörren till din Honda Civic. Anslut din hårtork till ett eluttag, se till att sladden är tillräckligt lång så att hårtorken bekvämt når buckla i dörren. Lägg i burk med tryckluft inom räckhåll.

• Vrid hår hårtork på och sikta munstycket på buckla på dörren till din Honda Civic. Se till att alla värmeinställningar som är på "hög." Dysan av hårtorken bör inom en tum av buckla, men bör aldrig ta dörren till bilen. Flytta hårtorken fram och tillbaka över bucklig området under en minut, och sedan stänga av hår hårtork och ställ det åt sidan.

• Så snabbt som du kan plocka upp en burk med tryckluft håller den upp och ner. Toppen av kan vara vänd mot marken. Hålla burken upp och ner orsakar munstycket att spraya flytande koldioxid istället för tryckluft. Spraya hela bucklig området i dörren på din Honda Civic med flytande koldioxid i en full 30 sekunder.

• Inom två minuter, buckla på dörren till din Honda Civic bör poppa ut på grund av temperaturskillnaden i uppvärmda buckla och den flytande koldioxiden.

• Torka upp någon kvarvarande flytande koldioxid med din fuktig trasa.