mynewspapers.net

Hur man fixar en Blind fläck spegel

Hur man fixar en Blind fläck spegel


Döda vinkeln-speglar finns små konvexa speglar som kan kopplas till din sidan speglar att eliminera den döda vinkeln. Detta är möjligt på grund "fish eye" av spegeln, som erbjuder ett bredare utbud av vision. För att dra full nytta av de fördelar som erbjuds av "fish eye" blind fläck spegel, är det viktigt att veta hur fixa spegeln på plats, och på lämpligt sätt justera den så att du inte längre har en blind fläck vid körning.

Instruktioner

• Rengör huvudsakliga spegeln. En alkohol pad skulle vara den mest effektiva metoden för beredning. Försiktigt gnugga spegeln, undanröjer eventuella lim eller skräp. Detta hjälper den nya blind fläck spegeln fixa, och stannar på plats.

• Fäst de döda vinkeln-speglarna till kanten av din sidan speglar (kanten närmast vägen.) De flesta döda vinkeln-speglar har självhäftande ryggar, så du måste helt enkelt fixa spegeln på plats och det kommer att hålla fast.

• Har en vän gå runt bilen och se till att han ständigt är i vyn på en av dina tre speglar. Om så är fallet, då du har ordentligt fast din blind fläck spegel på plats och det täcker framgångsrikt några blinda fläckar.

• Justera din sidan speglar--som i sin tur kommer, justera de döda vinkeln-speglarna--om du fortfarande har en blind fläck. En liten justering kan vara nödvändigt.