mynewspapers.net

Hur man fixar en bildörr som brukar öppna

Hur man fixar en bildörr som brukar öppna


Det är frustrerande när din bildörr inte öppnas, särskilt när du har bråttom eller kämpar Extremväder. Det finns olika skäl varför en bildörr brukar öppna. Identifiera problemet och att eliminera orsaken är de första stegen till fästande bildörren. Det finns några vanliga problem som kommer att hjälpa till att identifiera problemet.

Instruktioner

• Eliminera lätt fixar. Kontrollera att Dörrlåsen är öppna. Många människor låsa dörrarna utan att inse det, eller låsa dörrar automatiskt när dörren stängs. Om dörren inte öppnas från insidan, kontrollera att säkerhet barnspärren inte är engagerad. Om låsfunktion är på, öppnar inte dörren.

• Kontrollera bilbältet. Om bilbältet inte har helt indragen, kan den blockera dörrens låsning mekanism. Ger dörren en fast all-in från insidan medan du drar handtaget öppnas. Detta kan ta en hel del kraft och flera försök. När bilbältet tas bort spärren, öppnas dörren.

• Ta bort panelen i dörren för att komma åt de mekaniska komponenterna. Referens bilen manualen för lokalisering av Dörrlåsen och dess delar. Leta efter en bruten stav eller lös kabel. Ersätta den trasiga delen på din lokala bil butik.

• Smörj gångjärn. Om dörren konsekvent sylt eller öppnas med extrema svårigheter, kan med hjälp av spray smörjmedel vara allt du behöver. Öppna dörren för att komma åt gångjärnen. Spraya en liberal belopp av smörjmedel till gångjärnet. Smörjmedlet i gångjärnet, öppna och stänga dörren utan att stänga den helt. Om det fortsätter att knaka eller är svårt att öppna, lägga till mer smörjmedel.