mynewspapers.net

Hur man fixar dunjackor

Hur man fixar dunjackor


Du vandra i rask takt på din favorit spår, kanske tänker om hur mycket du älskar din dunjacka, när du hör en hemsk rippa ljud som passar ditt hjärta till din mage. Som fjädrar klar, kommer du till insikt om att du måste fixa tår eller bli av med jackan. Inte till oroa--med lite koncentration, tid och ansträngning, kan du reparera din dunjacka och utnyttja dess värme igen.

Instruktioner

• Installera en tillfällig och snabb uppdateringen omedelbart efter undersökningsperioden att förhindra någon mer fjädrar från att fly. Använda allt från snabb sömmar för att silvertejp. Om du använder tejp, använder du sedan ett aceton-baserade lösningsmedel som nagellack att ta bort limmet innan en mer permanent lösning.

• Hitta en källa för ner och köpa det belopp som du måste ersätta den saknas i din jacka. Kontrollera din lokala utomhus outfitter eller en online-källa. (Se resurser). Alternativt kan du titta i någon fjäder kuddar du har hemma.

• Fyll den skadade delen av din jacka med lämplig mängd ner eller fjädrar. Sy rip med nylon sömmar med en overhand stygn. Om du har svårigheter sömnad, använda rak stift eller fjäril bandage att hålla rip ihop medan du är sömnad.

• Päls sömmar med en reparation adhesiv, såsom söm grepp eller en liknande produkt. För extra skydd, använda en ripstop nylon patch att förhindra material från att fly genom din sy hål, och för att förhindra eventuella ytterligare rippning.