mynewspapers.net

Hur man fixar dåliga begäran fel 400

Hur man fixar dåliga begäran fel 400


Den dåliga begäran 400 felmeddelande när du har ett problem med Microsoft .NET Framework. Du kan rätta till felet genom att utnyttja Windows återställa konfigurationen, ladda ner och installera service pack-uppdateringen för .NET Framework på din dator och genom att redigera Windows-registret med programmet Microsoft Registereditorn.

Instruktioner

• Klicka på skrivbordet "Start"-knappen. Klicka på "Alla program", "Tillbehör" och "Systemverktyg." Klicka på alternativet "Systemåterställning". "Systemåterställning" dialogen vilja framträda. Detta gäller för både Windows XP och Vista.

• Välj alternativet "Återställ datorn till en tidigare tidpunkt" och klicka på knappen "Nästa". Välj en kontrollpunkt innan felet dök upp och klicka på alternativet "Guidad hjälp (säkerhetskopia av registret)". Klicka på knappen "Nästa". Klicka på knappen "OK" och klicka "Nästa". Datorn kommer att genomgå restaureringsprocessen och starta om. När Windowsoperativsystem stöveln upp, klicka på knappen "OK" i fönstret "Systemåterställning bekräftelse".

• Gå till webbsidan Microsoft download centrum (se resurser) och hämta Microsoft .NET Framework 1.1 Servicepack 1. Klicka på knappen "Spara" i prompten och välja en målplats för filen. Hitta filen och dubbelklicka på filen för att köra den. Följ installationsguiden för att installera servicepack.

• Klicka på skrivbordet "Start"-knappen och klicka på ikonen "Kör". Skriv, utan citationstecken, "Regedit" i textfältet "Kör" och klicka på knappen "OK". Registereditorn visas.

• Gå till den vänstra rutan och navigera till följande post: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ASP.NET." Hitta "VerificationCompatibility" i den högra rutan, högerklicka på den och välj "Ändra." Ändra den "värde datan" till "1" och klicka "OK".