mynewspapers.net

Hur man faux-paint eldstäder

Hur man faux-paint eldstäder


Öppen spis omger är ofta gjorda av betong, sten eller tegel---material som är oftast grå i färgen. Medan du kunde måla din spis surround en solid färg, ger detta inte tillräckligt av en kreativa utlopp eller konstnärliga uttryck för dig. Om du älskar faux-färdigställande, kan murverk spis omger vara perfekta ytor för tekniker som RASERING och snyltar. Även om processen inte är identisk med faux-målning väggar, och kräver en viss typ av färg, är det inte svårt för någon som har faux-slutade innan.

Instruktioner

• Tvätta spis surround som ska målas, använder en blandning av vatten och mild flytande tvål. Se till att alla damm och smuts avlägsnas och torka surround med en fuktig trasa tills inga rester kvar. Låt den öppna spisen torka i minst en hel dag, sedan sten, betong och tegel kan absorbera vatten.

• Välja en faux finish teknik. Två-färg tekniker som snyltar fungerar bäst, men slutar som strimmor inte ser bra över texturen av sten och tegel. Måla surround jämnt över med din bas färg, med hjälp av murverk färg och en pensel.

• Låt basen pälsen torka helt. Tillämpa din faux finish över toppen, med en andra nyans av murverk färg och faux-efterbehandling verktyg. Låt färgen torka ordentligt under en till två dagar.

• Skydda ditt arbete med murverk sealer. Täcka surround med sealer, med hjälp av en pensel. Hålla ansökan smidigt och även precis som du skulle med färg och låt remsan torka i 12 till 24 timmar.