mynewspapers.net

Hur man Faux målar en konkret källare golv

Hur man Faux målar en konkret källare golv


Om du bor i en översvämning zon, har en säsongsmässigt fuktig källare eller bara föredrar utseendet och strukturen på betonggolv, kan faux efterbehandling källare golvet vara ett bättre alternativ än täcka den. Betonggolv behandlingar kan ge dig de samma intressanta faux finish du kan tillämpa på en vägg. Tur en industri som ser grå källare våning i ett ark av marmor med akryl fläcken.

Instruktioner

• Förbered golvet genom att ta bort all smuts och fläckar, tidigare ytskikt eller färger. Du porerna i det konkreta öppet att ta emot den nya färgen. Power-torka av golvet med ett tryck munstycke och en scrub pensel eller högtryckstvätt. Låt golvet torka över natten.

• Etch ordet för att förbereda den för akryl fläcken, med hjälp av en syra etsning lösning. Vidta alla försiktighetsåtgärder när du arbetar med syra, inklusive tillräcklig ventilation, skyddsglasögon och handskar. Pump-spray etsning lösningen på golvet. Skura det med en hård borste som det skum. Nästa, skölja golvet och låt det torka över natten

• Arbetar i små områden i taget, spraya första strykningen av akryl fläck på golvet beredda. Använd en pumpen spruta och få ordet trevlig och våt. Spraya den andra färgen över den våta bas färgen. Du kan spraya översta färgen hit-or-miss så mer av den bas färgen visar genom.

• Medan båda våta färger är blanda, Använd kanten av en hård bit kartong eller en annan tunn kant att spåra marmor mönster i fläcken. En stor, hård fjäder skapar intressanta rader också. Upprepa denna process över hela golvet, blandning varje avsnitt i nästa tills du har täckt hela källaren.

• Låt golvet torka helt, och sedan tillämpa konkret sealer enligt tillverkarens instruktioner.