mynewspapers.net

Hur man färga håret blont på toppen & mörkt på botten

Hur man färga håret blont på toppen & mörkt på botten


Dö hår blont på toppen och mörk på botten är ett populärt hår färga alternativ. Om du inte har tid att gå till salongen kan du uppnå blont på topp och mörk på botten hårfärg hemma med några enkla steg. Om du vill ha en drastisk utseende, genom att färga håret med en mörkbrun botten och lättaste blont på toppen, eller du vill ha en subtil utseende, genom att använda två färger bara några nyanser apart, fungerar detta ser för alla typer av stilar.

Instruktioner

• Handskarna på och drapera den gammal handduk eller cape runt axlarna att skydda hud och kläder från hår färg fläckar.

• Separat hår precis under örat horisontellt från öra till öra. Se till att det är en ren, raka hår del. Du kanske vill ha någon hjälpa dig med detta steg. Säkra den nedre delen av håret med en plast hårspänne och göra samma sak för toppen.

• Blanda blont hårfärg enligt anvisningarna på den kit box. Färga hår på toppen med blandningen. Stil-hår-Magazine.com antyder skilsmässan hår i 1/2-tums sektioner och sedan tillämpa färg från roten till slutar. Tillämpa hårfärgningsmedel från 1/2 tum från hårbotten genom ändarna och sedan gå tillbaka och tillämpa färg på rötterna efteråt. Om hår redan är blond, bara gälla hårfärg återväxt.

• Lägga en plast duschmössa över håret som blonda färgen har tillämpats på.

• Blanda mörkt hårfärg enligt anvisningarna på den kit box. Färga hår på botten med hårfärg. Se till att inte få mörkt hår färgen inuti den plast duschmössa så att det finns inga mörka fläckar på blont hår. Del hår i 1/2-tums sektioner och sedan tillämpa färg från roten till slut.

• Skölj håret separat. Skölj mörkt hår avsnitt på botten först och sedan avsnittet lättare. Detta kommer att säkerställa att mörka hårfärgningsmedel inte gå över blond hårfärgningsmedel och missfärgar den.