mynewspapers.net

Hur man färga färgat tyg vitDen tekniska termen för att ta bort färg från tyg är ansvarsfrihet färgning. För att avbörda färg, måste du använda blekmedel. Blekmedel bör endast användas på bomull, linne eller andra naturliga fibrer. Blekmedel bör inte användas på ull, silke eller polyester. Ta bort färg från tyg, kan du använda vanliga konsumenten blekmedel som finns på lokala livsmedelsbutiker. Blekmedel är en mycket giftig kemikalie och bör endast användas i ett väl ventilerat utrymme.

Instruktioner

• Förbered ditt arbetsutrymme i ett väl ventilerat utrymme. Täcka ytan med en stor påse. Avsätta två hinkar; en för utspätt blekmedel och en för vatten. Sätta på gummihandskar för att skydda din hud.

• Kombinera blekmedel och vatten. Lut måste spädas för att undvika förstör tyget. För att späda ut blekmedel, häll 1 del blekmedel till 4 delar vatten i hinken väntar. Fyll den andra hinken med vatten.

• Lägg plagget i hink med blekmedel och vatten lösning. Plagget ska sitta kvar i blekmedel lösning tills alla färgen tonas ut och det blir vita. Om utspätt blekmedel lösningen inte ger önskad effekt, lägga till mer blekmedel.

• Ta bort plagget från blekmedel lösning. Plagget ska omedelbart sköljas i hink med vatten.

• Ta plagget ur vatten hinken. Placera den i tvättmaskinen och tvätta den i kallt vatten. Torra plagget per tyg instruktioner.