mynewspapers.net

Hur man färga en skägg vit

Hur man färga en skägg vit


Många män har skägg som, när de blir äldre, börja vända vitt, resulterar i en salt och peppar utseende. I detta skede väljer vissa män att färga deras skägg en mörk färg eller färga dem helt vit. Vissa män uppskattar nya i en helt vit "Santa skägg" och vill veta hur du skapar denna look för speciella tillfällen. Lyckligtvis kan detta ske ganska lätt i bekvämligheten av hem med bara lite förberedelser.

Instruktioner

Instruktioner

• Häll volym 30 crème hår blekmedel utvecklaren i en av blandande flaskorna. Lätt Häll blandningen på ditt skägg. Se till att du stannar ungefär en fjärdedel av en tum från roten av ditt hår och din hud att se till att du inte bränner huden med blekmedel.

• Täcka håret och blekmedel med aluminiumfolie och Låt blekmedel sitta i 20 minuter. När 20 minuter har passerat, kontrollera ditt skägg för att se hur lätt det är. En liten bit av gul är bra, men om skägget visas för golden, tillåta några minuter innan du tvättar ut blekmedel. Fortsätta att kontrollera var 5 minuter, men lämnar inte på längre än 40 minuter. Ta bort lut genom att skölja skägg med vatten och schampo. Handduk torka.

• Lägga till semi-permanenta vitt hårfärg till ditt skägg. Denna färg kommer att tona ut någon av gula och lämnar en slät, vit nyans. Lämna färg på 20 minuter. Skölj ut färg, schampo och villkor.