mynewspapers.net

Hur man färg Gum Paste blommor

Hur man färg Gum Paste blommor


Med spridningen av bakning och kaka utsmyckning program i TV, många bakning termer främmande för casual bagare nu smyger in i dagligt bruk. Bageri utformade tårtor täckta med fondant har blivit nästan normen, ersätter traditionella glasyr täckta tårtor. Fondant, socker pasta, godis lera och tuggummi pasta alla är liknande bakning material används för att skapa tilläggstecken, som blommor och blad, för att dekorera tårtor. Gum paste blommor är bästa färgade innan de är gjutna. När formas till en blomma, kan gum paste vara ytterligare tonade med en pensel.

Instruktioner

Färga Gum Paste

• Lägga på ett par av kirurgiska handskar för att skydda händerna från den permeating färgen av klistra in karamellfärg. Placera en del av dina tuggummi pasta i en skål eller på ett ark vaxat papper. Om du färga alla tandköttet klistra in samma nyans, dela upp den i mindre portioner för lättare manipulation.

• Scoop en prick av klistra in karamellfärg från mat färg burken med avsluta av en tandpetare. Med hjälp av en tandpetare säkerställer du bara använda en liten klick i taget. Klistra in karamellfärg finns på kaka utsmyckning och hobbybutiker och specialitet bakning butiker. Vissa livsmedelsbutiker bär klistra in karamellfärg.

• Använd fingrarna för att pressa och knåda tuggummi pasta. Lägg till mer klistra in karamellfärg tills önskad färg uppnås. Färgade gum paste lättar när det torkar, så se din gum klistra in om en nyans mörkare än du vill ha den färdiga blomman. Om du av misstag gör tandköttet klistra in för mörkt, knåda i en fjärdedel-storlek boll av ofärgade gum paste att kompensera färga livsmedelsfärgämne.

• Bilda dina blommor från färgade tuggummi pasta. Låt blommorna torka i ca 24 timmar innan du använder dem för att dekorera dina bakverk.

Toningssystem gjuten Gum Paste blommor

• Stick en tandpetare i botten av varje ofärgade gum paste blomma innan det torkas.

• Hålla mig tandpetare i ett block av styrencellplast eller toppen av en skum ägg behållare. Space blommorna minst 2 inches isär för att undvika att överföra färg till en annan blomma. Gum paste är bräcklig en gång torkade, så man måste vara försiktig när du hanterar och måla dina blommor.

• Skaka flaskan med pulver pulver med bifogade för att blanda pulvret locket. Infoga en ren pensel, reserverade för kaka utsmyckning i potten av damning pulver. Pulver pulver pulver färger som är borstas på socker, fondant, smörkräm och tuggummi klistra in blommor. Damning pulver finns på bakning och hantverk butiker.

• Måla damning pulvret på torkade blomman, start i mitten av blomman och dra borsten längs ytan på kronblad mot ytterkanten. För en rikare, mer levande färg, form tandköttet klistra in blommor från tandköttet pastan samma färg eller något lättare än damma pulver nyans.

• Måla utsidan av gum paste blomman i även, små linjer.

• Fyll en kastrull med vatten och ta med vatten till en koka. Håll varje blomma över ånga tills tuggummi pastan tar på en våt utseende att ställa damning pulver färger. Rotera blomma två eller tre gånger för att tillåta ånga för att tränga igenom alla sektioner av blomman.

• Tillåt gum paste blomman till helt torra innan du använder den för att dekorera bakverk.