mynewspapers.net

Hur man får ut en Dermal Anchor på handleden

Hur man får ut en Dermal Anchor på handleden


Dermal ankare är en enda punkt piercing som kan placeras var som helst på kroppen. Ett vanligt ställe att få en dermal, är på handleden. Men dessa kan behöva avlägsnas om din kropp börjar att förkasta det, eller om du behöver ta ut av andra skäl, som ett jobb. Ta bort den dermal från handleden innan man förkastar kan förhindra ärrbildning. Denna kroppen modifiering anses semi-permanenta och kan vara svår att ta bort.

Instruktioner

• Undersök din handled och dermal, för att avgöra om du kan ta bort det själv. Om du kan se metall genom huden, kommer du att kunna ta bort det själv. Om du inte kan bör en piercer eller kroppen modifiering specialist hjälpa dig.

• Bryt huden runt den dermal, om du kan se metall under huden. Den dermal är fäst handleden eftersom huden växer genom hålen i ankaret. Gör detta genom att vrida stud eller smycken som ligger över huden. Detta kan orsaka någon smärta eller obehag: men det är nödvändigt för borttagning.

• Kontakta din betrodda piercer eller kroppen mod specialist för att ta bort den dermal från handleden, om du inte kan se metallen av ankra under huden. GENOMTRÄNGARE tar bort den dermal genom första rengöring med kirurgisk scrub och ta ut den, med hjälp av en skalpell eller piercing nål. Inga stygn kommer att vara nödvändigt eftersom snittet kommer att vara små.

• Rengör din handled dagligen med tvål och vatten. Använda oparfymerad antibakteriell tvål för att undvika infektion.