mynewspapers.net

Hur man får träffas och hälsar biljetter till konserter

Hur man får träffas och hälsar biljetter till konserter


Att få träffa och hälsa biljetter för en konsert är en process som kräver planering framåt. Passerar är begränsade, beroende kapaciteten av platsen där Möt och hälsar är planerad. Personer som innehar dessa passerar att närvara vid en av dessa händelser får faktiskt träffa konstnärerna, få deras autografer, posera för bilder med konstnärerna och oftast lyssna på en live-intervju. De kan också få gratis varor, en måltid eller möjlighet att köpa varor till reducerat pris.

Instruktioner

• Gå med i fanklubben. Medlemmar är ofta invigt ett förköp av de bästa platserna i konserten. Många fanklubbar tillåter ett begränsat antal medlemmar att köpa träffas och hälsar passerar, medan andra ger bort passerkort via ett lotteri.

• Lyssna på radiostationen som sponsrar konserten. Radiostationer och andra sponsorer ofta ge bort gratis säten och träffas och hälsar passerar till konserten. De allmänt kommer att meddela lyssnarna gånger att ringa i att vinna pass, biljetter, T-shirts och andra konsert minnessaker.

• Besök på konsertens sponsorer webbplatser. Till exempel kan en öl tillverkaren eller kolsyrad dryck hemsida sponsra resan för konstnärer och har skidpass.

• Köpa Möt och hälsar passerar från någon som inte kommer att använda dem. Titta på tidningen för radannonser, online-auktionswebbplatser eller universitet eller gemenskapen centrerar anslagstavlor. Många människor förvärva passerar och reda i sista minuten som de inte kan närvara. Hålla försökande till sista minuten. Andra få pass med det särskilda syftet att sälja dem till ett brant pris. Avgör vilket pris du är villig att betala före hantera dessa människor.