mynewspapers.net

Hur man får tjejer att komma till din fest

Hur man får tjejer att komma till din fest


En fest är ett bra sätt att göra nya vänner och träffa tjejer, speciellt om du är i en ny miljö som universitet. Förhållandet mellan könen spelar en viktig roll i påverkar dynamiken i ert parti, så det är viktigt att du kan få tjejer att komma till din fest. Du kan inte tvinga flickor att komma till din fest, men du kan säkert öka chanserna för ett förhållande mellan friska män: kvinnor med noggrann planering.

Instruktioner

• Upprätta en anledning för en fest. Människor är mer benägna att delta i din fest om den har ett specifikt syfte. Det kan vara för din födelsedag, en väns födelsedag eller det tema. Till exempel kan du kasta ett Eurovision parti eller en Halloween-fest. Anser flickorna intressen i din utökade umgängeskrets innan plocka ett tema; till exempel kan en Royal Rumble party låter som kul, men anser att den demografiska.

• Hitta den perfekta dag. Anser att de sannolika åtagandena av de tjejer du vill delta i din fest före datumet. Till exempel, om du vid universitetet, undvika veckorna fram till tentor eller kurser tidsfrister. Om det behövs kan du få en födelsedag part vid en tidpunkt nära till den stora dagen om det uppmuntrar fler flickor att delta.

• Använda Facebook för att se om det finns några stora händelser kommer upp, som spelningar av populära band och planera runt om de.

• Planera inledande inbjuda listan med precision. Bjud in dina bifogade manliga vänner och be dem att be sina flickvänner att ta med sina vänner. Det är osannolikt att flickor kommer att närvara vid en fest om de inte vet någon annan att gå, så gör det klart att människor kan ta med sina vänner.

• Inbjuder personligen några Honor du vet innan offentliggörande partiet. När du skickar ut allmänna inbjuder, kan du be dessa kvinnor att ta sina kvinnliga vänner längs.

• Skriv en kort beskrivning av ert parti. Hålla den avslappnade samtidigt som det låter som kul. Nämna några lockelser som kan locka tjejer till festen, som om du ger mat och dryck eller om någon band spelar. Om du kan få en populära lokala band spela, som är ett bra sätt att göra din fest attraktiva. Inkludera platsen, riktningar och datum i din beskrivning.

• Ställ in en Facebook-evenemanget med part beskrivningen och tilldela dina mest inflytelserika kvinnliga vänner som admins. För att göra detta, klicka bara på "göra admin" bredvid deras namn när de har accepterat inbjudan.

• Utfärda en subtil påminnelse med hjälp av Facebook dagen före festen. Tänk på en anledning att skicka en uppdatering till händelsen sidan, bekräftar DJ och hans spellista. Detta säljer inte bara ert parti, men det fungerar som en sista fråga för människor som kan ha glömt. Inte precis efter en påminnelse som detta kan se ut lite behövande.