mynewspapers.net

Hur man får tillbaka in Casual dejting med en Ex

Hur man får tillbaka in Casual dejting med en Ex


Ingen vet du ganska lik en ex gör. Kanske hon kommer ihåg exakt hur man gör din favorit smörgås eller han vet precis hur man plocka en film kommer du att älska. Om du bröt upp veckor sedan eller år sedan, kan frestelsen att datera en gammal flamma eller en tidigare make bli enorma. Om du bestämmer dig hittills ett ex, kanske vill du ta saker lite långsamt först lätt tillbaka in i förhållandet. Lite av noggrann planering och försiktig beteende gör detta möjligt.

Instruktioner

• Hålla konversationen ljuset. Får inte in i svåra eller dramatiska samtal, till exempel varför du bröt upp, vilka politiska skillnader du har eller varför du inte gillar hennes mor. Medan du har uppenbarligen minst daterad före, behandla varandra som om det är första gången du har varit ute tillsammans. Vara på ditt bästa beteende och undvika att säga något som kan börja slåss.

• Umgås på platser som inte är alltför romantiska. Istället för att gå till en middag på en fin restaurang, Möt upp för en snabb lunch på din favorit snabbmatsrestaurang. (Se referens 2). Planera aktiviteter under eftermiddagen eller runt lunchtid eftersom de flesta människor inte anser middagstid dating för att vara särskilt allvarliga eller något som kräver engagemang.

• Klä fint men inte fantastiskt. Inte gå och köpa något nytt bara för att du ska se dina ex. inte gå överbord med att försöka imponera på ditt ex, eftersom detta kan ge intryck av att du letar efter en mer seriös satsning.

• Inte rusa in i den fysiska delen av din släktskapen. Inse att även med bästa avsikter, kön kan komplicera något nytt förhållande. Om du verkligen vill upprätthålla en avslappnad relation, skjuta upp sex tills du är redo för mer av ett åtagande. När du tar steget, kontrollera att du är känslomässigt redo för möjligheten till en andra break-up.