mynewspapers.net

Hur man får Super starka knogarStark och konditioneras knogar är användbara för de flesta kampsport och fysisk kontakt sporter som boxning och brottning. Genom att stärka din knuckles, skärpa du faktiskt upp huden och fibrösa beläggning runt dina ben. Detta innebär att du känner mindre smärta i slag och bör undvika farliga raster och skador.

Instruktioner

• Investera i en tung boxningssäck och använder det regelbundet i boxning eller slående sessioner. Se till att du alltid punch med knogarna i din index och middle fingers--dessa är två knogarna du bör slå med i punch; slå med fingrarna utanför bara uppmuntrar till skada och en dålig teknik. Punch bare-knuckled till skick och stärka fingrarna snabbare.

• Besök en sandstrand om man är i närheten; Stansa ut i sanden är ett bra sätt att stärka och villkor fingrarna. Helt enkelt knäböjer på båda knäna och luta en lapp av sand framför dig. Punch samtidigt med båda händerna ut i sanden och flytta till ett annat avsnitt om du lossa och riva upp sanden för mycket.

• Köpa och använda en Makiwara styrelse för slag och strejker. Makiwara är det japanska ordet för slående post och kan hittas i många dojos över hela landet. Styrelsen är lång och trä med en patch av ris halm runt toppen att bilda ett slående område, men moderna Makiwara styrelser kan också göras med stoppning eller skum. Specialist kampsport leverantörer göra produkten på lager, men se till att du köper en Makiwara styrelse lika lång som dina axlar; Detta innebär att du kan slå styrelsen i en säker arbetshöjd.

• Vissa knoge armhävningar att stärka fingrarna ännu längre. Ligg ner på din front på en solid, hårda golv med benen ihop och du händer stängd i en näve form. Tuck tummen över pekfingret. Tryck du knogarna i golvet i en parallell linje med din kropp, inte parallellt med dina axlar. Det ska se ut du klättra en osynlig stege. Uppnå en push upp genom att lyfta din kropp från golvet och sänka det tillbaka ner igen. Upprepa denna process flera gånger för att stärka knogar, fingrar, händer och handleder på samma.

• Upprepa dessa utbildning och konditionering övningar så ofta som möjligt att fortsätta att stärka dina knogar. Du bör minska den utbildning eller sluta helt och hållet om fingrarna börja blöda eller ont; återuppta utbildning när de läker helt.