mynewspapers.net

Hur man får rynkor ur en pool liner

Hur man får rynkor ur en pool liner


Pool liner rynkor kan uppstå av flera skäl. Den vanligaste anledningen är den betydande mängden vatten mellan pool liner och utanför omge smutsar. När vattnet inte absorberas snabbt eller ordentligt i marken, det orsakar luft bubblor eller fickor för att uppstå i liner som trycks runt jorden. Det är viktigt att arbeta med flytande liner, och justera den för att eliminera rynkor.

Instruktioner

• Tömmer poolen om det är för närvarande fylld med vatten. Om möjligt, är det alltid bäst att arbeta med en avskalad område. Att få rynkor av pool liner samtidigt fylla poolen långsamt gör jobbet lättare.

• Placera en trasa över handtaget slutet av pool borste, och fäst det med gummiband och silvertejp. Högspänningsnätet används för att orsaka mindre friktion mellan Polen och liner väggen så en tår inte uppstår.

• Aktivera slangen och placera den inuti poolen. När vattnet fylls långsamt poolen, kommer att liner flytta på egen hand, som hjälper dig att flytta runt mer lätt och ta bort rynkor utan att använda så mycket våld.

• Tryck långsamt vinyl foder runt poolen. Inte trycka inåt, orsakar liner att bryta. Tryck liner uppåt och i sidled att justera den och ta bort rynkor och bubbla fickor. Använd dina händer också om du är i poolen. Titta på poolen tills den är helt fylld, att ta bort rynkor som vattnet stiger.

• Använd kolven att ta bort eventuella befintliga rynkor när poolen är full. Använd inte kolven på det skrynkliga området eftersom som lätt kan riva liner. Störta områdena ovan, under och på sidorna av de skrynklas till jämnt fördelade kraft över hela området.