mynewspapers.net

Hur man får repor av en iPhone

Hur man får repor av en iPhone


Glas skärmen på iPhone är avsedd att vara reptålig, men det betyder inte att skärmen ibland inte kommer repas ändå. Om din iPhone skärmen har blivit repig, det betyder inte att felet måste finnas där för alltid. Du kan ta bort scratch på din iPhone med några olika kommersiella produkter, eller ens en tub med vanlig tandkräm.

Instruktioner

• Köpa antingen iDrops, Brasso eller en tub med tandkräm. Om du väljer alternativet tandkräm, välja den mest grundläggande typen av tandkräm kan du hitta. Undvik whitening tandkräm och de med kristaller eller bakpulver i dem, eftersom de kommer att vara mer slipmedel än en grundläggande, traditionell pasta.

• Applicera en liten mängd av polskt eller klistra som du väljer på din mjuk trasa och börja gnugga det försiktigt in i skärmen. Ditt mål är att i huvudsak gnugga scratch, så hur lång tid du behöver för att polera skärmen beror på hur djup din scratch är.

• Fukta ett annat område av trasa med vatten och torka försiktigt på skärmen för att ta bort eventuella överskott polska. Undvika att få områden som talare och knappar våta, eftersom fukt kan skada telefonen bör det komma in.

• Upprepa processen som behövs för att ytterligare ta bort scratch. Djupa repor kan kräva en hel del polering och kan tas bäst bort i flera kortare sessioner.