mynewspapers.net

Hur man får produkter i butiker

Hur man får produkter i butiker


Har du en bra ny produkt linje men vet inte hur man får det på återförsäljarnas hyllor? Du måste få godkännande från butikens köpare. Det låter enkelt, men övertygande en detaljhandel köpare att ta en chans på en produkt är inte lätt. Retail store köpare får många produkt campingtomter dagligen. Ihärdighet och säljförmåga är nödvändigt för att få din produkt i en butik.

Instruktioner

• Skapa en lista över potentiella butiker till pitch. Leta efter butiker som säljer artiklar inom din produktkategori och stil. Till exempel kan en scrapbooking produkt lägrade till scrapbook affärer, butiker konst och nationella kedjor med en klippbok.

• Kontakta butiken och be om köparens namn. Be om ägarens namn när du ringer fristående butiker. Nationella butikskedjor har oftast regionala köpare. Ring eller maila på huvudkontoret för att få köparens namn för din plats. Begära köparens e-postadress, telefonnummer och e-postadress. Köparens namn är tillräckligt om företaget förnekar din begäran för kontaktinformation.

• E-köparen din produktinformation. Skicka en marketing kit och inkludera ett prov när så är möjligt. Alltid innehålla en rad blad eller en lista över produkter du erbjuder med prissättning. Om du har fått publicitet i en lokal tidning eller tidskrift, bifoga kopior av artikeln. Inkludera ett introduktionsbrev beskriver hur din produkt kommer att gynna butikens kunder. Ange att du kommer att kontakta köparen via telefon eller e-post för att följa upp och svara på frågor. Ge en tidsram för din uppföljning, som en till två veckor.

• Följa upp med köparen att inrätta ett personligt möte. Ring och bekräfta att din produkt kit har tagits emot och be om feedback. Be att träffa om köparens kontor är lokalt. Att bygga rapport med köparen är avgörande för en framgångsrik relation med en slutkundsledet.

• Förbereda en lista över prisvärda affärer och fördelar om köparen är inte övertygad om din produkts förtjänster. Till exempel erbjuder en tillfällig prissänkning eller avstå från kraven på minsta order om köparen är berörda om att investera en massa pengar i en ny produkt. Du kan också erbjuda en första sändningen period till mindre etablerade återförsäljare. En sändning kontrakt placerar din produkt i butiken och butiken betalar dig procent av sålda objekt. Detta är tilltalande för återförsäljare eftersom det eliminerar risken om ditt objekt inte säljer.