mynewspapers.net

Hur man får personliga Auto försäkring utan bil

Hur man får personliga Auto försäkring utan bil


Du kan bli förvånad över att veta att du inte behöver att äga en bil för att kvalificera sig för auto försäkring. Allt du egentligen behöver är ett körkort och tillräckligt med pengar för den första betalningen. Också kanske du undrar varför du skulle betala för auto försäkring om du inte äger en bil. Det finns många skäl som om du låna en väns bil eller ofta hyra fordon. Många gånger är det bättre att få din egen försäkring för fred i sinnet och mindre dyra priser. Se till att du får den bästa personliga auto försäkring som passar dina behov.

Instruktioner

• Be om rätt typ av auto försäkring. Typ av personliga auto försäkring behöver du när du inte äger ett fordon kallas NINGA (icke-ägare politik) eller bred form politik. Denna politik försäkrar ditt körkort för att köra något fordon. Inte alla försäkringsbolag kommer att skriva NINGA politik så gör detta till den första frågan du be försäkringsbolaget när du ringer.

• Bestäm din korrekta täckning. Om du begär sådan politik eftersom du har ett svävande tillstånd och behöver försäkring för att få det åter, ger minsta ansvar begränsar vanligtvis dig tillräcklig täckning. Om du ofta hyr fordon eller låna bilar sedan få bättre skulle täckning vara i ditt bästa intresse. Dessutom gynnas du inklusive omfattande och kollision täckning på din försäkring om du har en olycka. Det sista du vill göra är låna din bästa väns bil då kraschar det och inte har pengar till hands för att reparera den.

• Se till att du kallar de bästa företagen i branschen först. Även om inte alla top företag erbjuder NINGA auto försäkringar, är det bäst att försöka sticka med de större företagen eftersom de är bättre rustade för att betala fordringar snabbt och vanligtvis ger bättre kundservice. Om de inte kan hjälpa dig med din personliga Bilförsäkringar måste sedan prova att ringa en försäkringsmäklare som sysslar med flera mindre försäkringsbolag.