mynewspapers.net

Hur man får knutar ur din trapezius

Hur man får knutar ur din trapezius


Nacke och skuldra smärta orsakas ofta av spänningar i trapezius, en triangulär muskel bifogas basen av halsen som sträcker sig längs axlarna till mellersta ryggen. Trapezius är de muskler som styr axlarna och hjälper till att rotera huvud och hals. När kroppen är under stress, är att stress ofta transporteras i den övre trapezius, orsakar smärtsam muskel knop.

Instruktioner

• Fastställa på din sida med huvudet stött på en kudde så att det är i en rak linje med resten av din ryggrad. Massage övre trapezius musklerna med hjälp av handen botten. Tryck ner eller knåda muskel knutar med pressa som är bekvämt för dig, längs toppen av din axel från halsen att beväpna och ner mellan skulderbladen mot din ryggrad.

• Låg på rygg på ett fast underlag som golvet. Placera en tennisboll eller squash under din trapezius musklerna. Flytta din kropp tills du träffar utlösaren peka eller anbud plats och då vila din kropp med en tennisboll på anbud plats tills det börjar att slappna av. Du kan också göra mindre rörelser så att tennisboll knådar knut i en tillbaka och tillbaka eller cirkulär rörelse. Om liggande på golvet är alltför obehagliga eller ger för mycket tryck på muskel knutar, kan du placera bollen mellan axeln och en vägg eller dörrkarmen och massera den på så sätt. Detta tar gravitationen i ekvationen och ger dig mer kontroll över trycket du tillämpa på knut.

• Låg på ett fast underlag med en skum motion roller under din övre tillbaka. Gälla knut i din smärtande trycket på samma sätt som du skulle med en tennisboll. Andas djupt när du rullar över triggerpunkter där din trapezius är mer mört. Du kan förkorta avståndet mellan din rulle, koncentrerar sig på muskel Knut tills du börjar känna sig mindre smärta vid den tidpunkten.

• Besök en licensierad massageterapeut och be honom att fokusera på nacke, skuldra och övre ryggmusklerna. Licensierade massörer är utbildade att erkänna och lindra muskel knop.